loading

SeukveTe axlave

სამუშაო საათები

დარეკე და გამოიძახე
orSabaTi kvira
12:00 - 24:00

 
ჩვენი ნომერი: +995 555-560-700

აზიური სამზარეულო

“აზიური სამზარეულო„ როგორც წესი, ეს ტერმინი აღმოსავლეთის, სამხრეთის და სამხრეთ-აღმოსავლეთის სამზარეულოების ზოგად დასახელებად გამოიყენება.

სუშის ისტორია

სუში ამ პოპულარული პროდუქტის შექმნის ისტორია 1300 წელზე მეტს მოითვლის. მიიჩნევა, რომ პირველად უმი თევზი და ბრინჯი იაპონელებმა თევზის შესანახად ჩვენი წელთაღრიცხვით მეექვსე ასწლეულში შეაერთეს. ხოლო თუ სხვა წყაროებს დავეყრდნობით ეს კიდევ ათასი წლით ადრე მოხდა.

უბრალო სუში-მასტერმა სახელად ჯოჰეიმ პირველად მისცა ბრინჯს გრძელი, მომრგვალებული ფორმა დაამატა მცირეოდენი ვასაბი (ოდითგანვე ცნობილია როგორც უებარი ანტისეპტიკური საშუალება) და მას თევზის თხელი ნაჭერი დაადო. დღეს კერძი ნიგირი-სუშის სახელითაა ცნობილი.

უნდა აღინიშნოს, რომ სწორად მომზადებული სუში ძალიან სასარგებლო და ნოყიერია. მის შემადგენლობაში შედის ზღვის თევზი რომელიც მდიდარია ვიტამინებით, მაკრო და მიკრო ელემენტებით.
ზღვის პროდუქტების მთავარი ფასეულობა კი იმაში მდგომარეობს, რომ ისინი გაჯერებულია ომეგა 3-ით, და ეს ხდის სუშს ძალზედ სასარგებლოს ორგანიზმისთვის.
მისი მიღება კარგად მოქმედებს ყველა ორგანოზე და დადებით ეფექტს ახდენს მთელს ორგანიზმზე.

  • აუმჯობესებს სისხლძარღვებისა და გულის მუშაობას.
  • ანელებს ხრტილში კოლაგენის ბოჭკოების დაშლას და ამით აძლიერებს სახსრებს.
  • ახდენს არტერიული წნევის და ქოლესტერინის დონის ნორმალიზებას.
  • აუმჯობესებს მეხსიერებას და ტვინის აქტივობას.
  • ხსნის გაღიზიანებას, ნერვიულობას, მომატებულ დაღლილობას.
  • აწესრიგებს ჰორმონალურ ფონს.
  • აძლიერებს იმუნიტეტს.
  • ხელს უშლის ონკოლოგიის განვითარებას.
  • აფერხებს დაბერების პროცესებს და ხელს უწყობს კანის გაახალგაზრდავებას.

კვირის აქცია

კონტაქტი

თბილისი, 0177, ასათიანის ქ. #11ა. ტელ: +995 555-560-700
თქვენი წერილი გაგზავნილია! გმადლობთ.
მაღლა